Centrum Przyjęć Okolicznościowych Studnia to nie tylko przyjęcia weselne, komunijne, czy po Chrzcie Świętym. Organizujemy wszelkie imprezy okolicznościowe w tym urodziny, 18stki, jubileusze, imprezy firmowe, szkolenia, przyjęcia konsolacyjne (przyjęcia popogrzebowe), komersy, studniówki i inne...
1. Zupy (jedna do wyboru):
1. Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem;
2. Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;
3. Krem brokułowy z diablotką;
4. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;
2. II dania (dwie porcje mięsa na osobę; trzy do wyboru):
1. Roladka drobiowa z mozarellą i fasolką szparagową;
2. Filet po hawajsku zapiekany żółtym serem i ananasem;
3. Tradycyjny kotlet szwajcarski z szynką i serem;
4. Tradycyjny kotlet de volaile z masłem i koperkiem;
5. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;
6. Śląska rolada wołowa w sosie pieczeniowym;
7. Rolada schabowa z farszem warzywnym;
Ziemniaki z koperkiem;
Kluski śląskie;
Zestaw surówek:
- soczysta marchew z ananasem;
- kapusty pekińskiej w sosie vinegret (zielony ogórek, papryka,pomidor);
- z kapusty czerwonej;
3. II DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):
1. Szaszłyk drobiowy podawany z ryżem i surówką;
2. Soczysty kurczak w rozmarynie i ziołach podawany z frytkami i surówką;
3. Sakiewka schabowa faszerowana boczkiem, pieczarkami i cebulą,
podawana z talarkami ziemniaczanymi i surówką;
4. Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu,
podawane z gnocchi i mixem sałat rwanych;
1. Barszczyk czerwony z pasztecikiem;
2. Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;
3. Bogracz węgierski;
ZIMNA PŁYTA (10 pozycji do wyboru):
1. Półmisek wędlin pieczystych (schab, karczek, boczek);
2. Pasztet z żurawiną;
3. Galantyna drobiowa;
4. Deska serów;
5. Babeczki faszerowane z serem kozim;
6. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;
7. Koreczki mix lub mix jajek faszerowanych (kawior, łosoś wędzony, majonez);
8. Tradycyjna sałatka jarzynowa w muszlach makaronowych;
9. Rollsy z tortilli z warzywami;
10. Nuggetsy drobiowe z dipem;
11. Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
12. Sałatka po królewsku (seler konserwowy, szynka, ananas, kukurydza, majonez);
13. Sałatka z awokado i serem feta
14. S ałatka z makaronem, granatem, serem feta i grillowanym kurczakiem;
15. Galaretka z kurczaka;
16. Śledź tradycyjny w oleju;
17. Śledź po kaszubsku;
NAPOJE: Kawa i herbata bez ograniczeń; Woda z cytryną i miętą bez ograniczeń;
DESERY: Ciasteczka bankietowe (100g na osobę);
Za dodatkową opłatą:
Tort okolicznościowy (15zł za osobę); Panna cotta z musem truskawkowym (15zł za osobę);
Bufet owocowy- mix owoców (15zł za osobę); Deser lodowy z owocami (15zł za osobę);
Napoje: sok jabłkowy, sok pomarańczowy, coca-cola (15zł za osobę- 1 litr);