Przyjęcia, bankiety, imprezy, catering!

Zapraszamy

Chrzciny

OBIAD:

 Zupy (jedna do wyboru):

1. Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem;

2. Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;

3. Krem brokułowy z diablotką;

4. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;



II dania (dwie porcje mięsa na osobę; trzy do wyboru):

1. Roladka drobiowa z mozarellą i fasolką szparagową;

2. Filet po hawajsku zapiekany żółtym serem i ananasem;

3. Tradycyjny kotlet szwajcarski z serem;

4. Tradycyjny kotlet de volaile z masłem;

5. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;

6. Śląska rolada wołowa w sosie pieczeniowym;

7. Rolada schabowa z farszem warzywnym;

- Ziemniaki z koperkiem;

- Kluski śląskie;

- Zestaw surówek:

- soczysta marchew z ananasem;

- kapusty pekińskiej w sosie vinegret (zielony ogórek, papryka,pomidor);

- z kapusty czerwonej;

II DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):

1. Szaszłyk drobiowy podawany z ryżem i surówką;

2. Soczysty kurczak w rozmarynie i ziołach podawany z frytkami i surówką;

3. Sakiewka schabowa faszerowana boczkiem, pieczarkami i cebulą,

podawana z talarkami ziemniaczanymi i surówką;

4. Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu,

podawane z gnocchi i mixem sałat rwanych;

III DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):

1. Barszczyk czerwony z pasztecikiem;

2. Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;

3. Bogracz węgierski;

ZIMNA PŁYTA (10 pozycji do wyboru):

1. Półmisek wędlin pieczystych (schab, karczek, boczek);

2. Pasztet z żurawiną;

3. Galantyna drobiowa;

4. Deska serów;

5. Babeczki faszerowane z serem kozim;

6. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;

7. Koreczki mix lub mix jajek faszerowanych (kawior, łosoś wędzony, majonez);

8. Tradycyjna sałatka jarzynowa w muszlach makaronowych;

9. Rollsy z tortilli z warzywami;

10. Nuggetsy drobiowe z dipem;

11. Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

12. Sałatka po królewsku (seler konserwowy, szynka, ananas, kukurydza, majonez);

13. Sałatka z awokado i serem feta

14. S ałatka z makaronem, granatem, serem feta i grillowanym kurczakiem;

15. Galaretka z kurczaka;

16. Śledź tradycyjny w oleju;

17. Śledź po kaszubsku;

NAPOJE: Kawa i herbata bez ograniczeń; Woda z cytryną i miętą bez ograniczeń;

DESERY: Ciasteczka bankietowe (100g na osobę);

Za dodatkową opłatą:

Tort okolicznościowy (15zł za osobę); Panna cotta z musem truskawkowym (15zł za osobę);

Bufet owocowy- mix owoców (15zł za osobę); Deser lodowy z owocami (15zł za osobę);

Napoje: sok jabłkowy, sok pomarańczowy, coca-cola (15zł za osobę- 1 litr);